jipro-16-970x250.jpg

Mysleli jste si, že smažit můžete na čemkoliv? Vždy jste pořídili to, co bylo zrovna nejlevnější a nijak jste neřešili chuť pokrmů? Pokud jste někdy smažili na olivovém tuku, který byl určený pro studenou kuchyni, pak věřte, že jste se dopustili jednoho z těch největších kulinářských hříchů. Pokud víte o tom, že existuje mnoho rostlinných olejů http://www.fabioshop.cz/, ale jen stěží si jste schopni mezi nimi vybrat, pak určitě oceníte pomoc odborníků. Ti vám řeknou, co je pro dané pokrmy to nejlepší, a jaké typy tuků zde využijete. Určitě je nutné dělat rozdíly mezi tuky určenými pro studenou kuchyni a mezi těmi, na kterých se právě smaží.

Zapomeňte na levné tuky z obchodů

Určitě vás někdy oslinily nízké ceny. Když k tomu přičtete velkou dostupnost, stává se z takových produktů něco příjemného. Nákup v supermarketech přináší mnoho výhod, ale také svých nevýhod. Jen stěží tam nakoupíte kvalitní tuky, které byste mohli bez obav využít všude jinde. Proto se zaměřte na to, abyste měli k dispozici kvalitní sortiment, a uvidíte, že nic nebude bránit vašemu kulinářskému umění.

10736866-6042388831854-199006879-n.png
Rostlinné oleje mají mnoho variant
Ohodnoťte příspěvek